Onet Opinie - Stankiewicz

Program zadziorny i bezkompromisowy, w którym wyjątkowi są goście: politycy, sportowcy i artyści. Andrzej Stankiewicz stosując wszelkie dozwolone prawem metody odkrywa nowe fakty, odsłania kulisy wydarzeń i wydobywa z rozmówców najcenniejsze informacje.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Arłukowicz
2020-07-15 14:07:05

W programie Andrzej Stankiewicz rozmawia z Bartoszem Arłukowiczem o wyborach prezydenckich, przyszłości Platformy Obywatelskiej, ruchu Szymona Hołowni i rozmowie Andrzeja Dudy z rosyjskimi pranksterami, którzy udając sekretarza generalnego ONZ António Guterresa, pytali prezydenta o m.in. Donalda Tuska.

Onet Opinie - Kanthak
2020-07-02 08:20:30

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Janem Kanthakiem na temat kontrowersji, jakie wywołały doniesienia "Rzeczpospolitej". Jak informował dziennik, prezydent Andrzej Duda skorzystał z prawa łaski, a jedno z ułaskawień miało dotyczyć osoby skazanej m.in. za zgwałcenie osoby poniżej 15. roku życia. Ponadto, w programie poruszono temat drugiej tury tegorocznych wyborów prezydenckich, w której ubiegający się o reelekcję Andrzej Duda walczy z kandydatem KO Rafałem Trzaskowskim.

Onet Opinie - Kierwiński
2020-07-01 14:49:27

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Marcinem Kierwińskim o wyborach prezydenckich.

Onet Opinie - Bosak
2020-06-18 19:35:56

Gościem Andrzeja Stankiewicza w "Onet Opinie" był Krzysztof Bosak. Kandydat Konfederacji na prezydenta komentował m.in. czwartkową debatę wyborczą, mówił również o prawach osób LGBT i związkach PiS-u z biskupami.

Onet Opinie - Jaśkowiak
2020-06-03 18:34:16

Gościem Andrzeja Stankiewicza był prezydent Poznania Jacek Jaśkowiak. W programie poruszono m.in. temat wyborów prezydenckich oraz wizyty Rafała Trzaskowskiego w stolicy Wielkopolski.

Onet Opinie - Kosiniak-Kamysz
2020-05-20 14:51:41

Gościem Andrzeja Stankiewicza jest szef PSL i kandydat tej partii na prezydenta Władysław Kosiniak-Kamysz.

Onet Opinie - Komorowski
2020-05-07 15:43:05

Andrzej Stankiewicz rozmawia z byłym prezydentem Bronisławem Komorowskim o zamieszaniu wokół tegorocznych wyborów prezydenckich.

Onet Opinie – Kukiz
2020-05-06 14:38:12

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Pawłem Kukizem o Andrzeju Dudzie i wyborach prezydenckich.

Onet Opinie – Szumowski
2020-03-04 11:42:29

Rozmowa Andrzeja Stankiewicza z ministrem zdrowia Łukaszem Szumowskim m.in. o koronawirusie i pierwszym przypadku zakażenia w Polsce.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie