Onet Opinie - Burzyńska

Dyskutować można szczerze i merytorycznie. Agnieszka Burzyńska, dziennikarka znana z bezkompromisowych rozmów z politykami, nie pozwala swoim gościom na prostą krytykę politycznych przeciwników. Jej goście mówią o działalności własnej partii, tłumaczą swoje decyzje, dzielą się poglądami zapominając o partyjnych wytycznych w "przekazie dnia".

Kategorie:
Polityka Wiadomości

Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Kowal
2020-07-09 08:04:01

Agnieszka Burzyńska rozmawia z Pawłem Kowalem o wyborach prezydenckich.

Onet Opinie - Gowin
2020-06-26 07:41:33

Rozmowa Agnieszki Burzyńskiej z Jarosławem Gowinem o wyborach prezydenckich i ostatnim dniu kampanii przed ciszą wyborczą.

Onet Opinie - Kosiniak-Kamysz
2020-06-24 15:53:01

Rozmowa Agnieszki Burzyńskiej z Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem m.in. o wyborach prezydenckich,

Onet Opinie - Lubnauer
2020-06-12 13:44:42

Rozmowa Agnieszki Burzyńskiej z posłanką Koalicji Obywatelskiej Katarzyną Lubnauer o wyborach prezydenckich, kampanii Rafała Trzaskowskiego i epidemii koronawirusa.

Onet Opinie - Nowacka
2020-06-10 13:45:31

Rozmowa Agnieszki Burzyńskiej z posłanką Koalicji Obywatelskiej Barbarą Nowacką o wyborach prezydenckich, kampanii Rafała Trzaskowskiego i epidemii koronawirusa.

Onet Opinie - Zandberg
2020-05-29 15:01:42

Gościem Agnieszki Burzyńskiej jest poseł Lewicy i lider partii Razem Adrian Zandberg. W programie komentuje zamieszanie wokół terminu nadchodzących wyborów prezydenckich i mówi o problemach kampanii Roberta Biedronia.

Onet Opinie - Jaki
2020-05-27 14:27:06

Dziś gościem Agnieszki Burzyńskiej był europoseł Patryk Jaki.

Onet Opinie - Wypij
2020-05-13 19:40:25

Agnieszka Burzyńska rozmawia z Michałem Wypijem o sytuacji w partii Porozumienie oraz wyborach prezydenckich.

Onet Opinie - Bielan
2020-04-30 14:07:33

Agnieszka Burzyńska rozmawia z Adamem Bielanem o pandemii koronawirusa i wyborach prezydenckich.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie