Onet Opinie - Gajcy

Andrzej Gajcy - ostatnio dziennikarz polityczny "Rzeczpospolitej". Wcześniej przez wiele lat związany z Polską Agencją Prasową, a także m.in z Polskim Radiem, KAI i Tygodnikiem "OZON". Autor wielu korespondencji zagranicznych i wywiadów z najważniejszymi politykami w kraju i na świecie m.in. z brytyjskim premierem Davidem Cameronem oraz z prezydentem Izraela Reuvenem Rivlinem. Autor publicystycznego programu "Posłowie". Od września 2019 w paśmie Onet Opinie prowadzi swój autorski program.

Kategorie:
Polityka Wiadomości

Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Matyja
2020-10-23 14:01:15

Andrzej Gajcy rozmawia z prezesem Naczelnej Izby Lekarskiej prof. Andrzejem Matyją o pandemii koronawirusa i decyzji Trybunału Konstytucyjnego, która zaostrza prawo aborcyjne w Polsce.

Onet Opinie - Jackowski
2020-10-21 15:19:46

Andrzej Gajcy rozmawia z Janem Marią Jackowskim o „piątce dla zwierząt” i koronawirusie.

Onet Opinie - Miller
2020-10-19 14:33:35

Andrzej Gajcy rozmawia z Leszkiem Millerem o koronawirusie, Romanie Giertychu i Przemysławie Czarnku.

Onet Opinie - Strzyczkowski
2020-10-07 09:05:51

Andrzej Gajcy rozmawia z redaktorem naczelnym Programu Trzeciego Polskiego Radia Jakubem Strzyczkowskim.

Onet Opinie - Tomczyk
2020-10-05 14:51:23

Andrzej Gajcy rozmawia z Cezarym Tomczykiem o ruchu Rafała Trzaskowskiego, nowych ministrach w rządzie i Sławomirze Nowaku.

Onet Opinie - Fogiel
2020-09-24 13:45:59

Andrzej Gajcy rozmawia z Radosławem Foglem o przyszłości Zjednoczonej Prawicy.

Onet Opinie - Woś
2020-09-21 14:38:10

Andrzej Gajcy rozmawia z Michałem Wosiem o przyszłości Zjednoczonej prawicy.

Onet Opinie - Neumann
2020-09-12 13:45:13

W programie Andrzej Gajcy rozmawia z posłem Platformy Obywatelskiej Sławomirem Neumannem m.in. o wyborach na szefa klubu Koalicji Obywatelskiej, awarii oczyszczalni "Czajka" w Warszawie oraz o nowym ruchu Rafała Trzaskowskiego.

Onet Opinie - Piontkowski
2020-09-07 15:31:47

W programie Andrzej Gajcy rozmawia z ministrem edukacji Dariuszem Piontkowskim o powrocie uczniów do szkół i pandemii koronawirusa.

Onet Opinie - Czarnecki
2020-07-13 14:51:31

W programie Andrzej Gajcy rozmawia z eurodeputowanym PiS Ryszardem Czarneckim o wynikach drugiej tury wyborów prezydenckich i ewentualnej rekonstrukcji rządu.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie