Onet Opinie - Gajcy

Andrzej Gajcy - ostatnio dziennikarz polityczny "Rzeczpospolitej". Wcześniej przez wiele lat związany z Polską Agencją Prasową, a także m.in z Polskim Radiem, KAI i Tygodnikiem "OZON". Autor wielu korespondencji zagranicznych i wywiadów z najważniejszymi politykami w kraju i na świecie m.in. z brytyjskim premierem Davidem Cameronem oraz z prezydentem Izraela Reuvenem Rivlinem. Autor publicystycznego programu "Posłowie". Od września 2019 w paśmie Onet Opinie prowadzi swój autorski program.

Kategorie:
Polityka Wiadomości

Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Bielan
2020-03-10 08:01:08

Rozmowa Andrzeja Gajcego z Adamem Bielanem o TVP i Jacku Kurskim.

Onet Opinie - Kosiniak-Kamysz
2020-02-29 10:33:47

Rozmowa Andrzeja Gajcego z Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem o zbliżających się wyborach prezydenckich.

Onet Opinie – Gowin
2020-02-17 13:44:55

Andrzej Gajcy rozmawia z Jarosławem Gowinem o zbliżających się wyborach prezydenckich i geście Joanny Lichockiej.

Onet Opinie – Kempa
2020-02-09 13:37:12

Andrzej Gajcy rozmawia z Beatą Kempą m.in. o brexicie, reformie wymiaru sprawiedliwości i wyborach prezydenckich.

Onet Opinie – Kukiz
2020-02-01 13:32:43

Andrzej Gajcy rozmawia z Pawłem Kukizem o Andrzeju Dudzie, PiS i reformie sądownictwa.

Onet Opinie - Schudrich
2020-01-27 14:25:35

Andrzej Gajcy rozmawia z Michaelem Josephem Schudrichem o uroczystościach związanych z 75. rocznicą wyzwolenia obozu w Auschwitz.

Onet Opinie - Warchoł
2019-12-14 10:28:53

Rozmowa Andrzeja Gajcego z Marcinem Warchoł o sytuacji w polskim sądownictwie.

Onet Opinie - Fogiel
2019-12-09 12:26:36

Rozmowa Andrzeja Gajcego z Radosławem Fogielem o zbliżających się wyborach prezydenckich i aferze wokół Mariana Banasia.

Onet Opinie – Miller
2019-12-02 07:55:57

Andrzej Gajcy rozmawia z Leszkiem Millerem m.in. o aferze wokół Mariana Banasia i wyborach prezydenckich.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie