Onet Opinie - Gajcy

Andrzej Gajcy - ostatnio dziennikarz polityczny "Rzeczpospolitej". Wcześniej przez wiele lat związany z Polską Agencją Prasową, a także m.in z Polskim Radiem, KAI i Tygodnikiem "OZON". Autor wielu korespondencji zagranicznych i wywiadów z najważniejszymi politykami w kraju i na świecie m.in. z brytyjskim premierem Davidem Cameronem oraz z prezydentem Izraela Reuvenem Rivlinem. Autor publicystycznego programu "Posłowie". Od września 2019 w paśmie Onet Opinie prowadzi swój autorski program.

Kategorie:
Polityka Wiadomości

Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Mucha
2020-06-29 14:32:22

Andrzej Gajcy rozmawia z Pawłem Muchą o pierwszej turze wyborów prezydenckich.

Onet Opinie - Wójcik
2020-06-15 18:38:43

Gościem Andrzeja Gajcego w programie "Onet Opinie" był wiceminister sprawiedliwości Michał Wójcik, który komentował m.in. ostatnie wypowiedzi polityków PiS na temat osób LGBT.

Onet Opinie - Śpiewak
2020-06-06 18:24:19

Rozmowa Andrzeja Gajcego z Janem Śpiewakiem o aferze reprywatyzacyjnej.

Onet Opinie - Siemoniak
2020-06-01 18:21:20

Gościem Andrzeja Gajcego w "Onet Opinie" był Tomasz Siemoniak, który skomentował m.in. sprawę zbierania podpisów poza kampanią wyborczą i ocenił różnice między prezydenturą Lecha Kaczyńskiego i Andrzeja Dudy.

Onet Opinie - Girzyński
2020-05-23 19:16:54

Rozmowa Andrzeja Gajcego ze Zbigniewem Girzyńskim o wyborach prezydenckich, Łukaszu Szumowskim i sytuacji w mediach publicznych.

Onet Opinie - Gowin, Emilewicz
2020-05-09 17:35:51

Andrzej Gajcy rozmawia z Jarosławem Gowinem i Jadwigą Emilewicz o wyborach prezydenckich i strajku przedsiębiorców.

Onet Opinie - Bosak
2020-05-04 14:40:21

Rozmowa Andrzeja Gajcego z Krzysztofem Bosakiem o wyborach prezydenckich.

Onet Opinie - Bielan
2020-03-10 08:01:08

Rozmowa Andrzeja Gajcego z Adamem Bielanem o TVP i Jacku Kurskim.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie