Onet Opinie - Stankiewicz

Program zadziorny i bezkompromisowy, w którym wyjątkowi są goście: politycy, sportowcy i artyści. Andrzej Stankiewicz stosując wszelkie dozwolone prawem metody odkrywa nowe fakty, odsłania kulisy wydarzeń i wydobywa z rozmówców najcenniejsze informacje.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Thun
2021-05-17 14:26:01

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Różą Thun o jej powodach odejścia z Platformy Obywatelskiej.

Onet Opinie - Mucha
2021-05-14 07:55:03

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Pawłem Muchą, doradcą prezydenta Andrzeja Dudy.

Onet Opinie - Waszczykowski
2021-05-12 15:24:17

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Witoldem Waszczykowskim o konflikcie między Izraelem a Palestyną.

Onet Opinie - Rozenek
2021-04-30 07:46:05

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Andrzejem Rozenkiem, posłem Lewicy.

Onet Opinie - Dziemianowicz-Bąk
2021-04-28 13:27:51

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Agnieszką Dziemianowicz-Bąk o porozumieniu Lewicy z PiS ws. Krajowego Planu Odbudowy.

Onet Opinie - Dziemianowicz-Bąk
2021-04-28 13:27:51

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Agnieszką Dziemianowicz-Bąk o porozumieniu Lewicy z PiS ws. Krajowego Planu Odbudowy.

Onet Opinie - Karski
2021-04-14 14:29:23

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Karolem Karskim o odejściu Wojciecha Maksymowicza z Klubu Parlamentarnego PiS, Adamie Bodnarze i funduszu odbudowy.

Onet Opnie - Piecha
2021-04-02 20:25:57

Andrzej Stankiewicz rozmawia z Bolesławem Piechą o wyroku Trybunału Konstytucyjnego ws. aborcji, szczepionce AstraZenecka i Antonim Macierewiczu.

Onet Opinie - Kuczmierowski
2021-03-31 19:52:52

Gościem Andrzeja Stankiewicza w "Onet Opinie" był Michał Kuczmierowski, prezes Rządowej Agencji Rezerw Strategicznych. W programie mówił m.in. o dostępności respiratorów, programie szczepień i szczepionkach firmy Johnson&Johnson, które trafią niedługo do Polski.

Onet Opinie - Lasek
2021-03-19 07:49:30

Andrzej Stankiewicz rozmawia z politykiem Platformy Obywatelskiej Maciejem Laskiem.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie