Onet Opinie - Kim

Jeśli Polacy żyją akurat jakimś tematem, Renata Kim im go przybliża. Odpowiada na pytania, wyjaśnia wątpliwości, tłumaczy zjawiska dotyczące edukacji, zdrowia, aborcji, uchodźców, naruszeń praw człowieka i innych problemów społecznych. Renata Kim zaprasza do studia ludzi, którzy mają wiedzę i autorytet, a których zdanie ma znaczenie - naukowców, artystów, działaczy społecznych i ekspertów.

Kategorie:
Polityka Wiadomości

Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Scheuring-Wielgus
2020-07-07 10:46:22

Renata Kim rozmawia z Joanną Scheuring-Wielgus m.in. o drugiej turze wyborów prezydenckich i "debatach" Andrzeja Dudy i Rafała Trzaskowskiego.

Onet Opinie - Gretkowska
2020-06-09 14:17:28

Rozmowa Renaty Kim z Manuelą Gretkowską m.in. o wyborach prezydenckich i kandydaturze Rafała Trzaskowskiego.

Onet Opinie - Matczak
2020-05-28 14:44:08

Gościem Renaty Kim jest prof. Marcin Matczak, konstytucjonalista z Uniwersytetu Warszawskiego. 

Onet Opinie - Grzesiowski
2020-05-26 18:07:13

W programie Renata Kim rozmawia z dr. Pawłem Grzesiowskim o pandemii koronawirusa.

Onet Opinie - Dulkiewicz
2020-05-14 14:25:52

W programie Renata Kim rozmawia z Bartoszem Arłukowiczem o zamieszaniu wokół organizacji wyborów prezydenckich i pandemii koronawirusa.

Onet Opinie – Arłukowicz
2020-05-12 12:31:19

W programie Renata Kim rozmawia z Bartoszem Arłukowiczem o zamieszaniu wokół organizacji wyborów prezydenckich i pandemii koronawirusa.

Onet Opinie – Arłukowicz
2020-05-12 12:31:19

W programie Renata Kim rozmawia z Bartoszem Arłukowiczem o zamieszaniu wokół organizacji wyborów prezydenckich i pandemii koronawirusa.

Onet Opinie – Jaśkowiak
2020-04-28 13:34:00

W programie Renata Kim rozmawia z prezydentem Poznania Jackiem Jaśkowiakiem o organizacji wyborów prezydenckich w trakcie pandemii koronawirusa.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie