Onet Opinie - Kim

Jeśli Polacy żyją akurat jakimś tematem, Renata Kim im go przybliża. Odpowiada na pytania, wyjaśnia wątpliwości, tłumaczy zjawiska dotyczące edukacji, zdrowia, aborcji, uchodźców, naruszeń praw człowieka i innych problemów społecznych. Renata Kim zaprasza do studia ludzi, którzy mają wiedzę i autorytet, a których zdanie ma znaczenie - naukowców, artystów, działaczy społecznych i ekspertów.

Kategorie:
Polityka Wiadomości

Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Skirmuntt
2021-04-29 14:08:33

Renata Kim rozmawia z Emilią Cecylią Skirmuntt o szczepieniach i odmrażaniu gospodarki.

Onet Opinie - Broniarz, Łoboda
2021-04-27 13:57:44

Renata Kim rozmawia ze Sławomirem Broniarzem i Dorotą Łobodą m.in. o tegorocznych maturach w czasie pandemii COVID-19 oraz planach ministra Przemysława Czarnka wobec polskiej oświaty.

Onet Opinie - Broniarz, Łoboda
2021-04-27 13:57:44

Renata Kim rozmawia ze Sławomirem Broniarzem i Dorotą Łobodą m.in. o tegorocznych maturach w czasie pandemii COVID-19 oraz planach ministra Przemysława Czarnka wobec polskiej oświaty.

Onet Opinie - Ciarka
2021-04-13 07:27:41

Renata Kim rozmawia z insp. Mariuszem Ciarką. Rzecznik Komendanta Głównego Policji skomentował m.in. ostatnie zajścia podczas demonstracji przeciwników obostrzeń epidemicznych w Głogowie.

Onet Opinie - Terlikowski
2021-03-30 14:28:19

Renata Kim rozmawa z Tomaszem Terlikowskim o decyzji Watykanu ws. abp. Sławoja Leszka Głódzia i bp. Edwarda Janiaka

Onet Opinie - Tuleya
2021-03-16 14:38:01

Renata Kim rozmawia z Igorem Tuleyą o tym, że Prokuratura Krajowa chce przymusowo doprowadzić go na przesłuchanie.

Onet Opinie - Tuleya
2021-03-16 14:38:01

Renata Kim rozmawia z Igorem Tuleyą o tym, że Prokuratura Krajowa chce przymusowo doprowadzić go na przesłuchanie.

Onet Opinie - Lempart
2021-03-04 12:03:25

Renata Kim rozmawia z Martą Lempart, liderką Strajku Kobiet.

Onet Opinie - Karauda, Musiał
2021-03-02 14:43:25

Renata Kim rozmawia z Tomaszem Karaudą i Małgorzatą Musiał o tym, jak radzi sobie branża eventowa w dobie koronawirusa.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie