Onet Opinie - Gajcy

Andrzej Gajcy - ostatnio dziennikarz polityczny "Rzeczpospolitej". Wcześniej przez wiele lat związany z Polską Agencją Prasową, a także m.in z Polskim Radiem, KAI i Tygodnikiem "OZON". Autor wielu korespondencji zagranicznych i wywiadów z najważniejszymi politykami w kraju i na świecie m.in. z brytyjskim premierem Davidem Cameronem oraz z prezydentem Izraela Reuvenem Rivlinem. Autor publicystycznego programu "Posłowie". Od września 2019 w paśmie Onet Opinie prowadzi swój autorski program.

Kategorie:
Polityka Wiadomości

Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Bartoszewski
2021-05-17 14:21:29

Andrzej Gajcy rozmawia z Władysławem Teofilem Bartoszewskim o Polskim Ładzie i możliwych tranferach politycznych.

Onet Opinie - Komorowski, Piontkowski
2021-05-06 12:39:14

Andrzej Gajcy rozmawia z byłym prezydentem RP Bronisławem Komorowskim oraz z wiceministrem resortu edukacji i nauki Dariuszem Piontkowskim.

Onet Opinie - Siemoniak
2021-05-03 13:22:49

Andrzej Gajcy rozmawia z Tomaszem Siemoniakiem, wiceprzewodniczącym PO.

Onet Opinie - Wróblewski, Woś
2021-04-16 14:55:42

Andrzej Gajcy rozmawia z Bartłomiejem Wróblewskim i Michałem Wosiem o decyzji Trybunału Konstytucyjnego ws. kadencji Adama Bodnara, na temat sprawy Sławomira Nowaka i funduszu odbudowy.

Onet Opinie - Grzesiowski
2021-04-08 14:54:38

Andrzej Gajcy rozmawia z dr. Pawłem Grzesiowskim o szalejącej pandemii koronawirusa.

Onet Opinie - Simon
2021-04-06 13:55:54

Andrzej Gajcy rozmawia z prof. Krzysztofem Simonem o pandemicznej sytuacji w kraju i poziomu przestrzegania obostrzeń.

Onet Opinie - Kaleta
2021-03-23 14:54:53

Andrzej Gajcy rozmawia z Sebastianem Kaletą o Danielu Obajtku, Mateuszu Morawieckim i "Nowym Ładzie".

Onet Opinie - Sellin
2021-03-10 08:03:47

Andrzej Gajcy rozmawia z Jarosławem Sellinem, wiceministrem kultury, dziedzictwa narodowego i sportu m.in. na temat kontrowersyjnego projektu ustawy wprowadzającej podatek od mediów.  

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie