Onet Opinie - Węglarczyk

Czołowi dziennikarze, publicyści i eksperci komentują najważniejsze wydarzenia społeczne oraz polityczne. Bartosz Węglarczyk podczas swoich rozmów z gośćmi dużo uwagi poświęca polityce zagranicznej i wydarzeniom międzynarodowym, które mają wpływ na sytuację w Polsce.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Bosak
2020-07-06 08:40:46

W programie rozmowa Bartosza Węglarczyka z byłym kandydatem na prezydenta Krzysztofem Bosakiem m.in. o drugiej turze wyborów.

Onet Opinie - Dzieciątkowski
2020-06-27 14:03:02

Gościem Bartosza Węglarczyka w "Onet Opinie" był wirusolog dr Tomasz Dzieciątkowski, który tłumaczył m.in. jak będą przebiegać wybory w reżimie sanitarnym.

Onet Opinie - Schetyna
2020-06-22 19:45:00

Bartosz Węglarczyk rozmawia z byłym przewodniczącym Platformy Obywatelskiej Grzegorzem Schetyną o trwającej kampanii wyborczej, a także o spotkaniu Andrzeja Dudy z Donaldem Trumpem w Waszyngtonie.

Onet Opinie - Komorowski
2020-06-13 21:35:54

Bartosz Węglarczyk rozmawia z byłym prezydentem Bronisławem Komorowskim o trwającej kampanii wyborczej, a także o standardach Telewizji Polskiej.

Onet Opinie - Kamiński
2020-06-08 14:47:44

Bartosz Węglarczyk rozmawia z wicemarszałkiem Senatu Michałem Kamińskim o wyborach prezydenckich i epidemii koronawirusa.

Onet Opinie - Bortniczuk
2020-05-31 22:03:21

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Kamilem Bortniczukiem o wyborach prezydenckich i mediach publicznych.

Onet Opinie - Latkowski
2020-05-25 14:51:50

Gościem Bartosza Węglarczyka w programie "Onet Opinie" był Sylwester Latkowski, autor filmu "Nic się nie stało".

Onet Opinie - Rabiej
2020-05-18 17:41:04

W programie Bartosz Węglarczyk rozmawia z Pawłem Rabiejem o starcie Rafała Trzaskowskiego w wyborach prezydenckich i tym, jak koronawirus wpłynie na budżet Warszawy.

Onet Opinie - Śmiszek
2020-05-11 13:44:24

W programie "Onet Opinie" Bartosz Węglarczyk rozmawiał z Krzysztofem Śmiszkiem o zamieszaniu wokół organizacji wyborów prezydenckich i kandydaturze Roberta Biedronia.

Onet Opinie - Schetyna
2020-04-27 14:38:09

W programie "Onet Opinie" Bartosz Węglarczyk rozmawiał z Grzegorzem Schetyną o wyborach prezydenckich i roli Jarosława Gowina w bieżących wydarzeniach.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie