Onet Opinie - Węglarczyk

Czołowi dziennikarze, publicyści i eksperci komentują najważniejsze wydarzenia społeczne oraz polityczne. Bartosz Węglarczyk podczas swoich rozmów z gośćmi dużo uwagi poświęca polityce zagranicznej i wydarzeniom międzynarodowym, które mają wpływ na sytuację w Polsce.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie –Nowicka
2019-12-09 12:21:32

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Wanda Nowicką o Szymonie Hołowni i zbliżających się wyborach prezydenckich.

Onet Opinie – Pociej
2019-12-02 13:27:24

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Aleksandrem Pocieją o kandydaturze Szymona Hołowni w wyborach prezydenckich oraz sytuacji w polskim sądownictwie i KRS.

Onet Opinie – Lubnauer
2019-11-25 15:51:34

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Katarzyną Lubnauer o jej przyszłości po rezygnacji ze stanowiska przewodniczącej Nowoczesnej i Adamie Szłapce.

Onet Opinie – Munyama
2019-11-18 12:45:35

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Killionem Munyamą o sytuacji w polskim sądownictwie, projekcie zniesienia limitu 30-krotności składki ZUS i tym, czy Polska powinna wejść do strefy euro.

Onet Opinie – Borowski
2019-11-04 18:14:26

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Markiem Borowskim o Senacie i wyborach prezydenckich.

Onet Opinie – Płatek
2019-10-28 12:17:38

Marcin Zawada rozmawia z prof. Moniką Płatek m.in. o sprawie 26-letniej pacjentki Ośrodka Zapobiegania Zachowaniom Dyssocjalnym w Gostyninie, prawach ludzi z zaburzeniami psychicznymi i polskim wymiarze sprawiedliwości.

Onet Opinie - Bartoszewski
2019-10-21 18:24:12

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Władysławem Teofilem Bartoszewskim o  Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN, Borisie Johnsonie i PSL-u.

Onet Opinie - Ozdoba
2019-10-07 20:36:03

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Jackiem Ozdobą o taśmach Jana Krzysztofa Ardanowskiego i Sławomira Neumanna. 

Onet Opinie – Kowal
2019-09-30 18:02:10

Bartosz Węglarczyk rozmawia ze Pawłem Kowalem m.in. o sprawie kamienicy szefa NIK Mariana Banasia i słowach Jarosława Kaczyńskiego, który mówił o "tworzeniu nowej elity w Polsce".

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie