Onet Opinie - Węglarczyk

Czołowi dziennikarze, publicyści i eksperci komentują najważniejsze wydarzenia społeczne oraz polityczne. Bartosz Węglarczyk podczas swoich rozmów z gośćmi dużo uwagi poświęca polityce zagranicznej i wydarzeniom międzynarodowym, które mają wpływ na sytuację w Polsce.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Budka
2020-12-21 14:35:03

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Borysem Budką o koronawirusie i Jarosławie Kaczyńskim.

Onet Opinie - Arłukowicz
2020-12-07 13:59:05

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Bartoszem Arłukowiczem o koronawirusie, sytuacji Polski w Unii Europejskiej i urodzinach Radia Maryja.

Onet Opinie - Gawkowski
2020-11-23 16:06:21

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Krzysztofem Gawkowskim o Strajku Kobiet i sytuacji Polski w UE.

Onet Opinie - Piecha
2020-11-09 14:17:51

Bartosz Węglarczyk rozmawia z posłem PiS i byłem ministrem zdrowia Bolesławem Piechą o walce z epidemią koronawirusa w Polsce i na świecie.

Onet Opinie - Dziemianowicz-Bąk
2020-10-29 13:47:43

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Agnieszką Dziemianowicz-Bąk o protestach w związku z wyrokiem Trybunału Konstytucyjnego w sprawie aborcji.

Onet Opinie - Biejat
2020-10-26 07:52:03

Bartosz Węglarczyk rozmawia z posłanką Lewicy Magdaleną Biejat m.in. o wyroku Trybunału Konstytucyjnego, który zaostrza prawo aborcyjne w Polsce.

Onet Opinie - Schetyna
2020-09-30 08:18:33

Bartosz Węglarczyk rozmawia z politykiem Platformy Obywatelskiej Grzegorzem Schetyną.

Onet Opinie - Arłukowicz
2020-09-28 13:52:35

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Bartoszem Arłukowiczem m.in.  o koronawirusie i szczepieniach na grypę.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie