Onet Opinie - Węglarczyk

Czołowi dziennikarze, publicyści i eksperci komentują najważniejsze wydarzenia społeczne oraz polityczne. Bartosz Węglarczyk podczas swoich rozmów z gośćmi dużo uwagi poświęca polityce zagranicznej i wydarzeniom międzynarodowym, które mają wpływ na sytuację w Polsce.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie – Rabiej, Borys
2018-12-07 13:17:48

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Pawłem Rabiejem i Piotrem Borysem o sytuacji w Nowoczesnej i wspólnej liście opozycji w wyborach europejskich i parlamentarnych.  

Onet Opinie – Neumann
2018-11-30 17:37:03

Rozmowa Bartosza Węglarczyka ze Sławomirem Neumannem o zbliżających się wyborach parlamentarnych, sytuacji w Nowoczesnej i konflikcie na linii Ukraina-Rosja.

Onet Opinie – Borowski
2018-11-23 19:08:30

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Markiem Borowskim o możliwym zjednoczeniu opozycji i wyborach parlamentarnych. 

Onet Opinie – Bosak
2018-11-09 17:39:09

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Krzysztofem Bosakiem o zamieszaniu związanym z obchodami 100-lecia odzyskania niepodległości. 

Onet Opinie – Arłukowicz
2018-10-26 15:58:28

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Bartoszem Arłukowiczem o wynikach wyborów samorządowych oraz o sytuacji na polskiej scenie politycznej.

Onet Opinie – Guział
2018-10-12 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Piotrem Guziałem o Patryku Jakim, Rafale Trzaskowskim i wyborach samorządowych w Warszawie.

Onet Opinie – Sikorski
2018-10-05 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Radosławem Sikorskim o aferze taśmowej i Nord Stream 2.

Onet Opinie – Siemoniak
2018-09-28 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Tomaszem Siemoniakiem o Hannie Zdanowskiej, Mateuszu Morawieckim i wyborach samorządowych.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie