Onet Opinie - Węglarczyk

Czołowi dziennikarze, publicyści i eksperci komentują najważniejsze wydarzenia społeczne oraz polityczne. Bartosz Węglarczyk podczas swoich rozmów z gośćmi dużo uwagi poświęca polityce zagranicznej i wydarzeniom międzynarodowym, które mają wpływ na sytuację w Polsce.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Śmiszek
2020-05-11 13:44:24

W programie "Onet Opinie" Bartosz Węglarczyk rozmawiał z Krzysztofem Śmiszkiem o zamieszaniu wokół organizacji wyborów prezydenckich i kandydaturze Roberta Biedronia.

Onet Opinie - Schetyna
2020-04-27 14:38:09

W programie "Onet Opinie" Bartosz Węglarczyk rozmawiał z Grzegorzem Schetyną o wyborach prezydenckich i roli Jarosława Gowina w bieżących wydarzeniach.

Onet Opinie – Zybertowicz
2020-03-09 14:27:44

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z prof. Andrzejem Zybertowiczem o koronawirusie i odwołaniu Jacka Kurskiego.

Onet Opinie – Ujazdowski
2020-03-02 14:59:22

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Kazimierzem Michałem Ujazdowskim o koronawirusie i zbliżających się wyborach prezydenckich.

Onet Opinie - Niemczyk
2020-02-25 06:16:26

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Piotrem Nimczykiem o Marianie Banasiu.

Onet Opinie – Kobosko
2020-02-17 11:41:32

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Michałem Kobosko m.in. o wyborach prezydenckich i kandydaturze Szymona Hołowni.

Onet Opinie – Bartoszewski
2020-02-03 14:40:59

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Władysławem Teofilem Bartoszewskim o wyborach prezydenckich, kandydaturze Kosiniaka-Kamysza i brexicie.

Onet Opinie – Bosacki
2020-01-27 14:21:04

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Marcinem Bosackim o obchodach wyzwolenia obozu Auschwitz-Birkenau i Borysie Budce.

Onet Opinie – Owsiak
2020-01-20 14:40:24

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Jerzym Owsiakiem o 28. finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Onet Opinie - Łapiński
2020-01-13 14:50:54

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Krzysztofem Łapińskim o zbliżających się wyborach prezydenckich, konflikcie między Iranem a USA oraz o decyzji Andrzeja Dudy, który nie weźmie udziału w obchodach związanych z 75. rocznicą wyzwolenia Auschwitz-Birkenau, które odbędą się w Jerozolimie.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie