Onet Opinie - Węglarczyk

Czołowi dziennikarze, publicyści i eksperci komentują najważniejsze wydarzenia społeczne oraz polityczne. Bartosz Węglarczyk podczas swoich rozmów z gośćmi dużo uwagi poświęca polityce zagranicznej i wydarzeniom międzynarodowym, które mają wpływ na sytuację w Polsce.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie – Thun
2019-04-26 12:54:10

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Różą Thun o tym, jak Polacy postrzegają niezależność sądów. Ponadto, w rozmowie poruszono temat brexitu i Fundacji Otwarty Dialog.

Onet Opinie – Budka
2019-04-12 13:44:25

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Borysem Budką o odejściu senatora Jana Rulewskiego z Klubu Parlamentarnego PO, o KE oraz o kontrowersjach w okół decyzji prezydenta Gniezna.

Onet Opinie – Kowal
2019-04-05 19:32:39

Rozmowa Marcina Zawady z Pawłem Kowalem o Andrzeju Dudzie, strajku nauczycieli i wyborach do PE.

Onet Opinie – Cimoszewicz
2019-03-22 17:44:18

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Włodzimierzem Cimoszewiczem o brexicie, wyborach do parlamentu europejskiego oraz o stosunkach Polski z UE.

Onet Opinie - wydanie specjalne
2019-03-13 12:14:29

W specjalnym wydaniu programu "Onet Opinie" Bartosz Węglarczyk rozmawia z gen. Stanisławem Koziejem, gen. Waldemarem Skrzypczakiem, Januszem Onyszkiewiczem, Jerzym Marią Nowakiem, Michałem Baranowskim o 20. rocznicy wejścia Polski do NATO.

Onet Opinie – Turing [EN]
2019-03-08 16:32:38

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z sir Dermotem Turingiem o udziale Polaków w złamaniu szyfru niemieckiej maszyny szyfrującej "Enigma".

Onet Opinie – Marcinkiewicz
2019-03-01 17:15:45

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Kazimierzem Marcinkiewiczem o aferach PiS, wynagrodzeniach w NBP oraz Koalicji Europejskiej i jej przyszłości po wyborach do Parlamentu Europejskiego.   

Onet Opinie – Sawicki
2019-02-22 21:29:43

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Markiem Sawickim o ewentualnym udziale PSL-u w szerokiej koalicji partii opozycyjnych.

Onet Opinie – Zybertowicz
2019-02-15 13:00:50

Rozmowa Marcina Zawady z Andrzejem Zybertowiczem o szczycie bliskowschodnim w Warszawie oraz publikacjach Gazety Wyborczej dotyczących tzw. taśm Kaczyńskiego.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie