Onet Opinie - Węglarczyk

Czołowi dziennikarze, publicyści i eksperci komentują najważniejsze wydarzenia społeczne oraz polityczne. Bartosz Węglarczyk podczas swoich rozmów z gośćmi dużo uwagi poświęca polityce zagranicznej i wydarzeniom międzynarodowym, które mają wpływ na sytuację w Polsce.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie - Rozenek
2019-09-23 18:44:43

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Andrzejem Rozenkiem o znikomej reprezentacji kobiet na pierwszych miejscach list wyborczych Lewicy, kryzysie klimatycznym i zwolnieniach w krakowskiej kurii.

Onet Opinie – Gdula
2019-09-16 18:22:56

Bartosz Węglarczyk rozmawia ze prof. Maciejem Gdulą o trwającej kampanii i obietnicach wyborczych Prawa i Sprawiedliwości.

Onet Opinie – Gajewska
2019-09-09 20:10:31

Bartosz Węglarczyk rozmawia z Kingą Gajewską o kończącej się kadencji Sejmu i kandydowaniu kobiet do parlamentu.

Onet Opinie – Tyszka
2019-09-02 18:39:01

Bartosz Węglarczyk rozmawia ze Stanisławem Tyszką o zbliżających się wyborach parlamentarnych, jawności wydatków partii politycznych i programowym porozumieniu PSL-Kukiz’15.

Onet Opinie – Kamiński
2019-06-07 20:36:42

Rozmowa Marcin Zawada rozmawia z Michałem Kamińskim o wyniku Koalicji Europejskiej w wyborach do PE, o tym, co opozycja powinna zrobić w nadchodzącej kampanii do wyborów krajowych, o Koalicji Polskiej i Donaldzie Tusku.

Onet Opinie – Sienkiewicz
2019-05-31 16:26:06

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Bartłomiejem Sienkiewiczem m.in. o wyborach do Parlamentu Europejskiego i przyszłości Koalicji Europejskiej.

Onet Opinie – Tyszka
2019-05-24 17:51:14

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Stanisławem Tyszką o pracy sejmu i reformach prawa karnego, przyszłości ruchu Kukiz'15 i wyborach do PE.

Onet Opinie – Terlikowski, o. Gużyński
2019-05-17 15:15:39

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Tomaszem Terlikowskim i o. Pawłem Gużyńskim o pedofilii w Kościele oraz o filmie braci Sekielskich "Tylko nie mówi nikomu".

Onet Opinie – Karski
2019-05-10 16:25:52

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Karolem Karskim o sprawie Elżbiety Podleśnej, spocie wyborczym Karskiego, jego oświadczeniu majątkowym i wyborach do Parlamentu Europejskiego.

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie