Onet Opinie - Węglarczyk

Czołowi dziennikarze, publicyści i eksperci komentują najważniejsze wydarzenia społeczne oraz polityczne. Bartosz Węglarczyk podczas swoich rozmów z gośćmi dużo uwagi poświęca polityce zagranicznej i wydarzeniom międzynarodowym, które mają wpływ na sytuację w Polsce.


Odcinki od najnowszych:

Onet Opinie – Śpiewak
2018-09-21 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Janem Śpiewakiem o rządach PiS, Patryku Jakim i wyborach samorządowych. 

Onet Opinie – Kosiniak-Kamysz
2018-09-14 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem o wyborach samorządowych, Prawie i Sprawiedliwości oraz możliwym polexicie.

Onet Opinie - Gawkowski
2018-09-07 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Krzysztofem Gawkowskim o inicjatywie Roberta Biedronia oraz o tym, co to oznacza dla lewej strony sceny politycznej.

Onet Opinie – Grupiński
2018-06-22 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Rafałem Grupińskim o sytuacji Polski w Unii Europejskiej oraz naszej pozycji w Europie Wschodniej.

Onet Opinie – Różański
2018-06-15 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z gen. Mirosławem Różańskim o ewentualnym wybuchu konfliktu zbrojnego oraz bazach NATO w Polsce.

Onet Opinie – Kowal
2018-06-08 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Pawłem Kowalem o polityce polsko – węgierskiej oraz o przyszłości Unii Europejskiej.

Onet Opinie – Kolarska-Bobińska
2018-05-25 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z prof. Leną Kolarską-Bobińską o proteście matek osób niepełnosprawnych w Sejmie.

Onet Opinie – Dziemidowicz
2018-05-18 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Grzegorzem Dziemidowiczem o konflikcie w strefie Gazy, przeniesieniu ambasady amerykańskiej do Jerozolimy i porozumieniu nuklearnym. 

Onet Opinie – Zybertowicz
2018-05-11 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Andrzejem Zybertowiczem o nowelizacji ustawy IPN oraz jej skutkach dla Polski.

Onet Opinie – Child
2018-04-27 18:00:00

Rozmowa Bartosza Węglarczyka z Lee Childem o jego najnowszej książce pt. "Nocna runda".

Informacja dotycząca prawa autorskich: Wszelka prezentowana tu zawartość podkastu jest własnością jego autora

Wyszukiwanie

Kategorie